O inghetata rapid de facut cu gust delicios de cocos si fructe.
Aceasta reteta am invatat-o de la o persoana foarte speciala, doamna Estela, careia ii datorez faptul ca azi sunt vegana. E una din cele mai bune decizii ce le-am luat vreodata si va multumesc din suflet. <3
Si va multumim si pentru aceasta reteta delicioasa de inghetata 🙂
Ingrediente :
– 1 conserva lapte de cocos grasa, fara aditivi, racita in frigider
– 1 cana / 300 g fructe moi si aromate congelate (orice fruct la alegere): afine, zmeura, fructe de padure, piersici sau caise (fara smaburi si coaja, taiate cubulete), mango dulce etc..
– 2 linguri sirop de agave sau zahar pudra
Aparatura si ustensile necesare:
Robot de bucatarie cu lama S sau blender.
Optional, aparat de facut inghetata.
Preparare:
1. Cu o zi inainte: Nu uitati sa puneti la congelator fructele si la frigider conserva de lapte de cocos
2. Preparare: Puneti toate ingredientele in robotul de bucatarie si procesati pana obtineti o crema.
Aveti grija sa nu procesati excesiv pentru ca inghetata se va topi.
3. Se poate consuma imediat. Daca s-a topit prea tare lasati-o la congelor 2 ore sau congelati-o la aparatul de facut inghetata.
Timp de preparare:
5 minute
Surse pentru ingrediente in Timisoara:
Lista completa cu ingrediente aici
Costuri :
23.07.2015
– 1 conserva lapte de cocos dr Goerg Premium – 15 lei
– fructe: afine de sezon 300g – 4 lei
– sirop de agave sau zahar pudra 2 linguri – 2 lei