Cat e de buuuuuuuuun porumbul fiert, chiar daca iti ramane intre dinti 😀
Cum se face:
– Porumbul se curata de panusi si de matase (2 panusi rupti bucatele si matasea de la 2-3 porumbi se da la porqul Bobitza & familia)
– Pe fundul oalei unde vom fierbe, se aseaza cateva frunze de panus in 2 straturi. Bucatile de porumb curatate de panus si matase se rup in 2, se aseaza in oala si se acopera complet cu apa fara sare; se acopera cu cateva frunze de panus de porumb.
– Se fierb la foc mediu si se completeaza pe parcurs cu apa daca e necesar.
– Daca porumbul e foarte crud in aproximativ 20 min va fi gata fiert, altfel poate dura o ora
Tha tha!
Se lasa la racit sau se trece sub un jet de apa rece.
Sarezi si e gata de mancat.
Valori Nutritionale:
Un porumb fraged de marime medie are 20 de carbohidrati