Viata cartofilor nostri nu va mai fi niciodata la fel, acum ca stim aceasta reteta minunata, multumim Zena & Dana & Stefan, postul asta e pentru voi ! Hugs & kisses 🙂
Ingrediente pentru 4 persoane:
– 1.5 kg cartofi
– 4 lg ulei masline
– condimente uscate:
– boia de ardei dulce (1 lingura)
– boia de ardei iute (1/2 lingurita)
– 1 lingurita alt condiment la alegere :
– condimente en provence (busuioc, levantica, rozmarin, salvie, oregano etc..)
– curry,
Serbiti cu sos Tzatziky vegan (reteta pe blog) sau cu salata proaspata din cruditati.
Wow!
Preparare:
1. Intr-un bol mare, uleiul si condimentele se amesteca bine cu cartofii.
2. Cartofii se intind pe o tava.
3. Cuptorul se preincalzeste 180 grade
5. Yuuuuuum yuuuuuuum.
Niciodata nu ramane nimic, fac 4 portii sa luam si la servici a doua zi si se topesc inainte sa apuce sa se raceasca. Oare de ce.
Timp de preparare:
– 30 min
Variante:
Se pot incerca diverse combinati de condimente.
Aceeasi reteta poate fi folosita pentru diverse legume: ciuperci, vinete, dovlecel
Sursa de inspiratie: Zena, Dana & Stefan