Ingrediente pentru 4 portii:
- 3 dovlecei, taiati cubulete
- 2 cani masura (de 250ml) rosii cherry, taiate in 2
- 1/2 ceapa mare tocata
- 1 lg ulei de masline
- 2 cani cous cous mare, perlat (numit si cous cous israelian)
Pt final
- sare iodata
- piper
- 1/4 cana frunze de busuioc tocate
- 1 catel de usturoi tocat
- 1 lingura patrunjel tocat
Preparare:
1. Legumele se amesteca cu uleiul si se pun in tava. Se lasa la cuptor la 180 grade Celsius timp de 1 ora.
2. Intre timp fierbem couscousul. Cand e gata il scurgem de apa si il punem deoparte.
3. Pregatim sosul pesto combinand busuiocul, 1 lgt ulei de masline si usturoiul la robotul de bucatarie cu lama S.
4. Combinam legumele, cous cousul, verdeata, saram si piperam dupa gust.
Timp de preparare:
1 ora