Ingrediente pentru 4 persoane:
– 1 +1/2 kg cartofi taiati rondele
– 1 ceapa taiata solzisori
– 1 ardei rosu taiat cuulete
– 1 felie de telina (mai groasa) taiat cubulete
– 1 pastranac taiat cubulete
– 1 radacina patrunjel taiat cubulete
– 1 legatura patrunjel proaspat tocat
– ulei de masline, de floarea soarelui, sau de canola
Preparare:
1. Legumele se calesc cateva minute in ulei
2. Cand sunt calite se mai adauga putina apa si se lasa la fiert (completand din cand in cand cu apa)
3. Cand sunt moi se adauga cartofii taiati rondele si se completeaza cu apa cat sa nu treaca deasupra legumelor
4. Se adauga si sare si se lasa la fiert amestecand din cand in cand
5. Dupa ce ati luat de pe foc adaugati patrunjelul tocat si lasati sa stea acoperit cateva minute. Cand e gata se adauga piperul
Timp de preparare:
– 1 ora
Sursa de inspiratie: mami